Baba kommer til Viborg

Der er mange fantastiske fædre i Viborg. Nu leder vi efter dig, der har lyst til at styrke dine egne og andre fædres muligheder for at deltage aktivt i børnenes liv. En baba-far er en god rollemodel for både sine børn og for andre fædre.

Under sloganet ”Fordi far er vigtig” arbejder baba med fædre over hele landet, og nu bringer Boligselskabernes Fællessekretariat projektet til Viborg. Du har som far i en af vores seks boligområder (Ellekonebakken, Houlkærparken, Houlkærvænget, Vestervang, Egeparken og Rødkærparken) mulighed for at komme med i baba-forløbet, som starter i efteråret.

Et baba-forløb styrker din identitet som far og giver dig et fællesskab med andre fædre. En baba snakker med andre fædre om far-rollen og inspirerer til forandring. En baba kan være med til at skabe tillid mellem forældre og systemet. På baba-forløbet vil du også få et kursus i forandringsledelse.

Ved forløbets afslutning vil du stå med et diplom og ikke mindst nogle helt nye kompetencer som far og som samarbejdspartner for andre fædre. At være baba kan endda se godt ud på dit cv.

Boligselskabernes Fællessekretariat vil gerne invitere dig til et infomøde, hvor du kan høre mere om baba og finde ud af, om det er noget for dig. Vi holder infomøder på Ellekonebakken, i Houlkær og i Rødkærsbro, men beboere i alle seks boligområder er meget velkomne til at deltage på den dag, hvor det passer bedst.


Infomøder:

Ellekonebakken                          Projektlejlighed – Firkløvervej 11                    Torsdag d. 16. august 16.30-18.00

Houlkær                                         Projektlokale – Houlkærvej 34, kælder         Mandag d. 20. august 16.30-18.00

Rødkærsbro                                 Kvarterhuset – Østerled 4E                                Torsdag d. 23. august 19.00-20.30


OBS: Når baba-forløbet skydes i gang i efteråret, skal du regne med at deltage i ni moduler, som afholdes cirka hver tredje lørdag. Første gang er lørdag den 15. september.

Kontakt:

Sinthujan Nagenthiraja                                                              
Aktivitetsmedarbejder i baba
Tlf. 61 94 05 44

Liane Wagner
Koordinator for baba og Forældreakademiet
Tlf. 61 14 04 27