Do it at home challenge

Do it at home Challenge er et projekt, der er opstået i januar 2021 på grund af Corona. Store dele af samfundet er lukket ned , og de unge har hjemmeskole og kan ikke ses med deres venner, som de plejer.

Medarbejderne ved Boligselskabernes Fællessekretariat og hos Team Unge i Viborg kommune oplever, at de unge keder sig og efterspørger noget at lave i deres fritid.

Do it at home Challenge blev derfor født som et tilbud de unge, som de kan få glæde af i deres fritid, nu hvor meget andet er aflyst.

Vi bruger også Do it at home Challenge som en god platform og anledning til vise de unge nye arenaer/brancher, som kan inspirere dem til fremtidige uddannelsesvalg og jobmuligheder.

Hver fredag eftermiddag udleverer Boligselskabernes Fællessekretariat poserne til unge i alderen 13-20 år. Det er lokale virksomheder og organisationer fra Viborg, som sponsorerer poserne og står bag ugens Challenge.

Vi samarbejder med mange lokale virksomheder bl.a. med Viborg Ungdomsskole, Kattholt Keramik, Manguster, Sport 24, VFF og Kulturskolen Viborg.

Der har været udsolgt alle fredage, hvor  man tilmelder sig efter først til mølle princippet via oprettede begivenheder på Facebook. Det er også på Facebook, at de unge stolt deler deres billeder fra hver challenge og deltager i lodtrækninger, konkurrencer osv. Vi udleverer poserne fire steder i Viborg: Aktivitetshuset i Houlkær, Expo på Ellekonebakken, ved Vestbadet og på Viborg Ungdomsskole.

Vi byder løbende nye virksomheder/organisationer med og fortsætter så længe de unge viser interesse for konceptet og vores noget anderledes måde, at være sammen på.