Er du i aldersgruppen 13 – 18 år, og har du lyst til at skabe noget nyt af noget gammelt?

Så er RECREATE måske noget for dig! Projektet er et samarbejde mellem Viborg Ungdomsskole og Boligselskabernes Fællessekretariat.

Vi vil skabe noget! vi skaber noget nyt af noget gammelt, vi skaber noget for nogen, og vi skaber noget sammen. På holdet Recreate lærer du at få idéer og omsætte dem til virkelighed.

CREATE
Recreate er et pop-up værksted på Viborg Ungdomsskole. Vi skal prøve kræfter med forskellige workshops på skolen og ud på lokale virksomheder. Vi skal på besøg hos en elektriker og lave lamper af genbrugsmaterialer, lave møbler af overskydende træ hos en tømrer og skabe produkter af beton og fliser hos en murer. Vi upcycler på en ny og kreativ måde.
I Recreate prøver vi kræfter med at redesigne tøj, smykker, lave kageopsats af gamle tallerkner og besøger de lokale genbrugsbutikker. Vi laver bæredygtig fastfood og får kendskab til madspild.

EVENT
Har du en iværksætter eller planlægger gemt i dig? Så vil du elske denne del af forløbet. Her arbejder vi med events. Blandt andet deltager vi i Danmarks Indsamling sammen med Ungdomsskolen, og vi afslutter forløbet med vores helt egen event, som vi selv skal markedsføre.
Recreate giver dig mulighed for at møde unge iværksættere, høre deres historie, opleve deres butik og sammen lave kreative workshops. Du får også kendskab til reklamebranchen, sociale medier, marketing og branding. Bliv en del af et kreativ fællesskab med fokus på sammenhold og udvikling.

PRAKTISK
Holdet er for alle fra 13 – 18 år.
Vi mødes på Viborg Ungdomsskole, Reberbanen 13, 8800 Viborg hver tirsdag fra 16.00 – 19.00.
Opstart i uge 38 og afslutning i uge 11 (vi holder ferie i uge 42 og uge 7).
Der er åbent for tilmelding fra 10. august 2020 på vusk.dk

Hvis du er interesseret, så kontakt:
Louise Giandrup Lund
Tlf. 6194 0543 – lgi@fs-viborg.dk

Det siger tidligere deltagere blandt andet:

“Fedt at møde nye mennesker, dejligt at alle var samme aldersgruppe.”
“Fedt at vi både var drenge og piger”
“Vi havde ting til at gøre tingene ordentligt. Fede ting vi fik med hjem.”
“Tidligere har jeg været på mange virksomhedsbesøg, men det her er noget andet. I Recreate lavede vi noget sammen med virksomhederne. Det var rigtig sjov og spændende.”