“Mit navn er Irene Fonnesbech. Jeg er uddannet bankfuldmægtig og er ansat som økonomisk rådgiver for Boligselskabet Sct. Jørgen og Bolig Viborg. Min primære opgave er at yde hjælpe til de lejere, der måtte have brug for overblik over deres privatøkonomi, således at udsættelse af boligen undgås.”

Irene Fonnesbech – Økonomisk rådgiver 

Gældsrådgivning uden løftet pegefinger

Irene Fonnesbech tilbyder beboere, der har ondt i økonomien, gratis og uvildig økonomisk rådgivning, så de undgår at havne i en situation, hvor de risikerer at blive sat ud af deres bolig

Budget

Få overblik over indtægter og udgifter med et budget.

Økonomi

Få et generelt overblik over din privatøkonomi.

Gæld

Få overblik over din gæld og rådgivning om afdrag og afvikling.

Ydelser

Vi hjælper med at afklare, om du får de ydelser du er berettiget til.

Et halvt hundrede familier eller enkeltpersoner bliver årligt sat ud af deres boliger i Viborg Kommunes to store almene boligselskaber, fordi de ikke har betalt husleje. I hvert eneste tilfælde er der tale om en trist social begivenhed med store menneskelige og økonomiske konsekvenser. Ikke alene for de berørte beboere, men også for boligselskabet og for kommunen.

Irene Fonnesbech kan hjælpe beboere med at få styr på økonomien, finde hoved og hale i ydelser og regninger og i sidste ende undgå at blive sat ud af boligen.

  • Jeg kan hjælpe dem til at få det overblik, de hidtil har savnet, og som kan bringe dem i en situation, hvor de ikke længere vil opleve, at alverdens kreditorer konstant puster dem i nakken, forklarer Irene Fonnesbech

Hun har dels en finansiel baggrund som ansat i banksektoren gennem 20 år, dels en uddannelse som coach og stress-coach. Et godt miks, der gør, at hun både har den skarpe økonomiske indsigt og den almenmenneskelige forståelse med i bagagen, når hun møder beboere, der ønsker at tage imod hendes tilbud om økonomisk rådgivning.

  • Rådgivningen er både gratis, uvildig og aldeles frivillig. Jeg kommer ikke med hverken skældud eller en løftet pegefinger, men møder folk med respekt uanset hvor svær en økonomisk situation de befinder sig i, fastslår Irene Fonnesbech.

For at sikre, at beboere kan modtage rettidig hjælp, vil Irene Fonnesbech selv opsøge beboere, der i en periode ikke betaler husleje til tiden. Derudover er beboere selvfølgelig velkomne til selv at tage kontakt til hende.

Har du behov for økonomisk rådgivnig?

Kontakt økonomisk rådgiver Irene Fonnesbech på tlf. 20 80 18 02 eller mail: if@fs-viborg.dk